Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Σας λέει τίποτε το όνομα Σπύρος Βαλδεσέρας κ. Καραπάνο;




Κάποιοι θεωρούν ότι με την “αναβολή” της έκθεσης τοπικών προϊόντων έχουν ξεμπερδέψει προς το παρόν. Σε σχετική μας έρευνα για την υπόθεση “φούσκες” του Χρηματιστηρίου του 2001 και τα “κακά παιδιά” εκείνης της εποχής, αλιεύσαμε το όνομα Σπύρος Βαλδεσέρας.

Ο εν λόγω κύριος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής (17/6/2001) ήταν αντικριστής της ΑΧΕ Β. Ελλάδος και κατηγορήθηκε από Ιανουάριο έως Φεβρουάριο του 1994 ότι πληκτρολόγησε επανειλημμένως εντολές για εξαγορά 660.000 μετοχών, αξίας τότε 1,4 δισ. Δραχμές στο όνομα Κ. Κουβαράς. Ο εν λόγω κύριος ήταν ο μόνος που καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό από όλους τους τότε κατηγορούμενους.
Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της οικονομικής έκδοσης newmoney.gr (21/3/2016) ο κ. Σπύρος Βαλδεσέρας που απασχόλησε και με την υπόθεση της Λαυρεωτικής, έχει ανοίξει καλλιτεχνικό πρακτορείο με τραγουδίστριες (!) και ότι έχει απομακρυνθεί από το χώρο του Χρηματιστηρίου.
Ερωτούμε ευθέως τον  κ. Καραπάνο: Ο κ. Σπύρος Βαλδεσέρας είναι ο εκπροσώπος της εταιρείας που αναθέσατε την ακυρωθείσα ήδη έκθεση τοπικών προϊόντων, ναι ή όχι; Απαντήστε γιατί τυχόν μη απάντησή σας προδίδει ένοχη σιωπή.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»