Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΟΡΚΙΣΘΗΚΕ Η 2017 Δ ΕΣΣΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΤΟΥ 2/39 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΥΖΩΝΩΝ «ΣΧΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ» ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ «ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ».

      
Φωτό αρχείου
    Την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο  «Αντιστρατήγου Σπύρου Μουστακλή» στο Μεσολόγγι η ορκωμοσία 249 νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2017 Δ  ΕΣΣΟ. Στην τελετή παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου  Στρατού ο Υποστράτηγος Γεώργιος Μπουζάκης Διοικητής της Διοίκησης Κέντρων.
Παραβρέθηκαν επίσης ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος Πατήρ Επιφάνειος, ο Αντιδήμαρχος Ι.Π.Μεσολογγίου Κ. Ψιλογιάννης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου, ο Διοικητής της Αστυνομικής Δ/νσης Αιτωλίας, ο Λιμενάρχης Μεσολογγίου, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Σπυρόπουλος Βας., εκπρόσωποι Αποστράτων και Εφέδρων Αξ/κών και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων.
    Μετά τον νενομισμένο όρκο που έδωσαν προς την Πατρίδα οι νεοσύλλεκτοι , τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και εψάλη ο Εθνικός Ύμνος. Την Ημερήσια Διαταγή του Στρατοπέδου της 4ης Αυγούστου 2017, ανέγνωσε ο Διοικητής του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Συνταγματάρχης ΠΖ Σπύρου Δημ. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Υποστράτηγος Γεώργιος Μουζάκης. Στην συνέχεια οι νεοσύλλεκτοι καλά γυμνασμένοι και με υψηλό παράστημα παρήλασαν ενώπιον των επισήμων και των συγγενών τους, ενώ η Φιλαρμονική του Στρατού παιάνιζε  το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ.


   Ακολούθησε μικρή δεξίωση προς τους επισήμους, τους νεοσυλλέκτους και τους συγγενείς τους στο ΚΨΜ.