Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΓΑΠΗΣ

  

   Συγκινητική ήταν η προσφορά και παρουσία των ενοριτών του Ι. Ναού Αγ. Παρασκευής Ι. Π. Μεσολογγίου, εις το Σωφρονιστικό Κατάστημα Γρεβενών, επισκέψεως   στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων, των Αγιογραφικών συναντήσεων ανδρών και γυναικών του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου.

   Προσφορά αγάπης, η οποία εκδηλώθηκε με τη συλλογή ρουχισμού, ειδών υγιεινής, καθώς και υποδημάτων. Συλλεγόμενο  χρηματικό  ποσό, επιδόθηκε στους υπευθύνους  για  ανάγκες απόρων κρατουμένων, ενόψει  των εορτών του αγίου Δωδεκαημέρου των Χριστουγέννων. Διεξήχθη ανταλλαγή σκέψεων και ευχών μεταξύ κρατουμένων και συμπολιτών μας, όπως και εκ μέρους του υπευθύνου Ιερέως και υπαλλήλων του Σωφρονιστικού Καταστήματος,  με τον διοργανωτή της εξορμήσεως αυτής  αιδεσιμολογιώτατο πρωτ. π΄ Ανδρέα Καππέ. 
    Εις το φιλανθρωπικό έργο του Ι. Ναού, εδώ και αρκετά έτη έχει ενταχθεί και η οικονομική ενίσχυση σε άπορους κρατουμένους του συγκεκριμένου καταστήματος, προσπαθώντας  να εκπληρώσει εκείνο το οποίον ο Κύριος μας, παραγγέλλει: «Έν φυλακή ήμην και ήλθατε προς με» (Μθ. 25, 36).

   Γι` αυτήν την φιλανθρωπική ενοριακή προσπάθεια, αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ εις τους αγαπητούς ενορίτες και όχι μόνο, διά την συνδρομή τους και το αμέριστο ενδιαφέρον τους, εις το κάλεσμα αγάπης και συμπαράστασης,  στον  ανθρώπινο πόνο, προσφέροντας μια ανάσα ξεκούρασης και ελπίδος από τον ερχομό του Λυτρωτή και Ελευθερωτή των ψυχών Κυρίου ημών Ιησού Χρηστού.
                                                             
                                Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα !
                                  Εκ του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής.