Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του


Την Κυριακή 4/2 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του παρουσία πλήθους αθλητών/τριών, μελών και φίλων. Στην έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΝΟΜ κ. Πασιόπουλος Κων. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του ομίλου για το έτος 2017 και πιο συγκεκριμένα για το τμήμα υδατοσφαίρισης λόγο απουσίας του Αντιπροέδρου και εφόρου του τμήματος Κατσαβού Σπύρου. Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την στήριξη και για την πρόθεση του να κατασκευαστεί επιτέλους κολυμβητήριο στην Πόλη μας.  
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος κ.Καραπάνος Νίκος ο οποίος επιβεβαίωσε την στήριξη του και αναφέρθηκε στις θετικές εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του κολυμβητηρίου και ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Μπαλαμπάνης Νίκος που είναι πάντα αρωγός μας.                                                       
Ο Γ.Γ και έφορος ιστιοπλοΐας κ. Αθανασίου Δημ. παρουσίασε το νέο τμήμα της ιστιοπλοΐα τριγώνου /optimist για παιδιά και ανακοίνωσε την λήξη της 24ης Σχολής Ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας. Ο Ταμίας και έφορος κάνοε καγιάκ κ. Κοτσίρης Γερ. παρουσίασε τις δράσεις του κάνοε-καγιάκ και ο έφορος κολύμβησης κ. Σπυρόπουλος Βασ. αναφέρθηκε στις δράσεις της ακαδημίας κολύμβησης.     
                                                         
Κατά την διάρκεια της  εκδήλωσης  βραβεύτηκαν οι αθλητές του κάνοε καγιάκ Ντρε Πέπη, Κατσαγάνη Μαρία, Διαμαντόπουλος Βασίλης και Κουφός Χρήστος για τις Πανελλήνιες διακρίσεις τους και οι μαθητές της 24ης σειράς ΣΙΑΘ παρέλαβαν τα διπλώματα τους .      Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός από τον Δήμαρχο κ. Καραπάνο Νίκο και τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Μπαλαμπάνη Νίκο, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Παπαδόπουλος Παν, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσολογγίου κα. Καζαντζή Άντζελα και ο ιδρυτής της «ΔΙΕΞΟΔΟΥ» κ. Κορδόσης Νίκος , οι οποίοι και παρέδωσαν τα βραβεία στους αθλητές.
Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και ευχόμαστε να είναι δημιουργικό το 2018.

Το ΔΣ του Ν.Ο.Μεσολογγίου