Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

10η Συνάντηση Απογόνων των Ελεύθερων Πολιορκημένων


Στις 22 Μαρτίου και στις 8.30 το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο η 10η Συνάντηση της Αδελφότητας Απογόνων με μεγάλη επιτυχία.
Το θέμα της συνάντησης ήταν "Η ψιλοπυροβολική" κατά τις πολιορκίες.
Ο ομιλητής κ Ν. Βλαχόπουλος Πρόεδρος του Ομίλου Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού "Ο Λιάρος" μέσα από μια άρτια ομιλία παρουσίασε τη χρήση των πυροβόλων όπλων της Ιστορικής εκείνης περιόδου, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τους τύπους, τη προέλευση και τις ιδιαιτερότητες τους.
Η ομιλία τελείωσε με επίδειξη χρήσης πιστόλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :
Ο Ανώτερος Στρατιωτικός Διοικητής του 239 συντάγματος Ευζώνων συνοδευόμενος από στελέχη και οπλίτες. Ο Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ Κούστας Κώστας. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ Καρβέλης Σπύρος,  Ο Αντιδήμαρχος κ Καραπαπάς Γεώργιος, Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι. Π. Μεσολογγίου κ Μπουσμπουρέλης Δημήτριος, Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ Σκαρμούτσος Τάσος, Η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου κα Λαναρά Σοφία, Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ Κοντογιάννης Γεώργιος, Ο Πρόεδρος ΧΥΤΑ κ Σταθόπουλος Λάμπρος, Η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μεσολογγίου Καζαντζή Άντζελα, Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νιας και Μέλος της Αδελφότητας κ Τσιχριτζής Παναγιώτης, Ο Δημοτικός σύμβουλος κ Γιαννόπουλος Κων/νος,  Ο πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας, κ Κώστας Κατσαρός, Η Πρόεδρος Συμβολαιογράφων Μεσολογγίου κα Καρατζογιάννη Ασπασία και μέλος της Αδελφότητας, ο Πρόεδρος του Κέντρου Λόγου και Τέχνης Διέξοδος, Νίκος Κορδόσης, Ο Πρόεδρος του Ραδιοφωνικού Σταθμού Ι.Π.Μεσολογγίου κ Ατσαλάκης Ιωάννης,  Ο Πρόεδρος του ΕΨΥΠΕΑ και μέλος της Αδελφότητας κ Σωτήρης Κωτσόπουλος, Η κ Ζαβιτσανάκη Ελενα εκπρόσωπος της Βυρωνικής Εταιρείας Ι.Π. Μεσολογγίου και μέλος της Αδεφότητας, Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αη Συμιοτών κ Βίλιος Μάκης, Ο πολιτικός μηχανικός και μέλος της Αδεφότητας κ Λύρος Κώστας, εκπρόσωποι Συλλόγων καθώς μέλη και φίλοι της Αδελφότητας. 

Το ΔΣ της Αδελφότητας Απογόνων των Ελεύθερων Πολιορκημένων